SMS-dienst BARvervoer

Home > SMS-dienst BARvervoer

SMS-dienst BARvervoer

Munckhof Taxi is de contracthouder voor Regiotaxi BAR. Dit houdt in dat Munckhof voor de gemeenten Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk het regiotaxivervoer verzorgt.

Zowel Regiotaxi BAR als Munckhof Taxi hechten veel waarde aan de kwaliteit van de dienstverlening. In 2017 is er een proefperiode geweest om een SMS-dienst te testen waarmee reizigers de taxi live kunnen volgen en hun taxirit achteraf kunnen beoordelen. Veel reizigers waren enthousiast over de dienst; daarom is besloten deze definitief voort te zetten. 

Wat houdt de SMS-dienst precies in?

  • Actuele locatie taxi-voertuig: u ontvangt ongeveer 30 minuten voor de afgesproken ophaaltijd een SMS-bericht waarmee u de taxi live kunt volgen. Hierdoor kunt u zelf de verwachte ophaaltijd inzien. Om toegang te krijgen tot deze gegevens heeft u kort verbinding met internet nodig.
  • Ritwaardering: Ongeveer 15 minuten na afloop van de rit ontvangt u een 2e SMS-bericht waarmee u de rit kunt beoordelen. Wij stellen het zeer op prijs als u de moeite neemt om de rit te waarderen. Hierdoor zijn we in staat om onze dienstverlening te beoordelen en waar nodig te verbeteren.

Voorbeeld actuele locatie taxi-voertuig:

 

Voorbeeld ritwaardering:

Hoe kunt u zich aanmelden voor de SMS-dienst?

Tijdens het telefonisch boeken van een rit krijgt u de vraag of u gebruik wenst te maken van de SMS-dienst. Ook als u online een rit boekt, krijgt u de mogelijkheid om deze SMS-dienst te activeren. Uiteraard dient u het 06-nummer in te voeren, waarop u deze SMS-berichten wenst te ontvangen. Wanneer u geen gebruik wenst te maken van de SMS-dienst blijft het uiteraard wel mogelijk om gebruik te maken van de terugbelservice.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen?

Stuur dan een e-mail naar Bar@munckhof.nl of bel naar 0900- 440 4400.