SMS diensten BARvervoer

Home > SMS diensten BARvervoer

SMS diensten BARvervoer

Munckhof Taxi is de contracthouder voor Regiotaxi BAR. Dit houdt in dat Munckhof voor de gemeenten Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk het regiotaxivervoer verzorgt.

Zowel Regiotaxi BAR als Munckhof Taxi hechten veel waarde aan de kwaliteit van de dienstverlening. In overleg tussen beide partijen is daarom besloten om per 18 september 2017 een SMS dienst te introduceren waarmee we in staat zijn om u als reiziger nog beter te informeren. Vooralsnog is de SMS dienst nog een proef en duurt tot 31 maart 2018.

Wat houdt de SMS dienst precies in?

  • Actuele locatie taxi-voertuig: U ontvangt ongeveer 30 minuten voor de afgesproken ophaaltijd een SMS bericht waarmee u de taxi live kunt volgen. Hierdoor kunt u zelf de verwachte ophaaltijd inzien. Om toegang te krijgen tot deze gegevens heeft u kort verbinding met internet nodig.
  • Ritwaardering: Ongeveer 15 minuten na afloop van de rit ontvangt u een 2e SMS bericht waarmee u de rit kunt beoordelen. Wij stellen het zeer op prijs als u de moeite neemt om de rit te waarderen. Hierdoor zijn we in staat om onze dienstverlening te beoordelen en waar nodig te verbeteren.

Voorbeeld actuele locatie taxi-voertuig:

 

Voorbeeld ritwaardering:

Hoe kunt u zich aanmelden voor de SMS dienst?

Tijdens het telefonisch boeken van een rit krijgt u de vraag of u gebruik wenst te maken van de SMS dienst. Ook als u online een rit boekt, krijgt u de mogelijkheid om deze SMS dienst te activeren. Uiteraard dient u het 06-nummer in te voeren, waarop u deze SMS berichten wenst te ontvangen. Wanneer u geen gebruik wenst te maken van de SMS dienst blijft het uiteraard wel mogelijk om gebruik te maken van de terugbelservice.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen?

Stuur dan een e-mail naar Bar@munckhof.nl of bel naar 0900- 440 4400.